background

1 de julio de 2023

7Play dona suport a l’esport local.

background

Identificat amb els valors que representa l’esport i la proximitat que els clubs esportius tenen amb les seves aficions, 7Play ha posat en marxa una campanya per a secundar i impulsar l’esport local.


Estem tancant i presentant diversos acords per a fer costat a les aficions i clubs esportius de futbol, bàsquet, handbol o esports nàutics en diferents zones d’Espanya durant la temporada 23/24.

Com explica Javier Palacios, director de Màrqueting de 7Play, aquesta iniciativa neix de la sensibilitat que 7Play té cap al local, apostant per l’impuls de les economies locals i compartint els valors de l’esport.

Així, ja hem tancat acords cona clubs de futbol com el Lleida Esportiu, el Xerez Esportiu, el Tomiño FC, el Pontevedra CF o la UD Ribera; d’handbol com el Club Ademar de Lleó, l’Atlètic Novás d’O Rosa o el Club Cigne… Però també fent costat als usuaris del Club Nàutic Inclusiu Baixo Miño i altres més que esperem poder anar incorporant progressivament.

Gràcies a aquests nous convenis, tots aquells que contractin internet i una línia de telefonia mòbil amb 7Play podran aconseguir gratis la renovació o adquisició de l’abonament del seu Club per a aquesta temporada 2023/2024. “Aquests acords ens permeten fer costat als clubs, però també estar més prop dels nostres clients, ajudant-los de manera directa”, conclou Javier Palacios.