background

1 de junio de 2023

7Play participa en el Digital Enterprise Show (DES).

background

Oliver Fernández-Pretel, Chief People and Digital Officer de 7Play, va participar en el prestigiós DES, una trobada internacional en el qual es van donar cita més de 17.000 directius de 25 països entre el 13 i el 16 de juny a Màlaga.


El nostre directiu va ser un dels ponents d’aquest excepcional fòrum en una taula rodona que portava per títol “Transformació Digital per a accelerar un creixement sostenible / Innovació orientada a la sostenibilitat per a un futur millor”, moderada per Bill Ruff, Chief Customer Officer de The Futurum Group, i en la qual també van participar Naroa Zurutuza, CTO de Giga (UNICEF), Sonia Díez, presidenta de EducAcción, i Luis Álvarez Satorre, president EMEA de Neoris.

En la sessió van tenir l’ocasió d’abordar com la transformació digital i els criteris ESG (ambientals, socials i de governança) actuen com a palanques de progrés en la gestió empresarial. “El rol de la transformació digital com a agent dinamitzador per a fer d’aquest un món més sostenible a través de l’ús de la tecnologia és clau. La connectivitat i, per tant, les xarxes de telecomunicacions són clau en el desenvolupament d’una societat digital, sent actualment la fibra òptica la tecnologia més sostenible”, va assenyalar Oliver Fernández-Pretel durant la seva intervenció.

El directiu de 7Play va apuntar també un repte: “En el sector de les telecomunicacions tenim un desafiament enorme per davant: reduir les emissions i acostar les solucions de connectivitat a tota la població. En aquest sentit el nostre projecte va néixer amb la ferma vocació de construir-se sobre criteris sostenibles i amb el propòsit de desenvolupar social i econòmicament les zones en les quals som presents, afavorint la igualtat d’oportunitats”.

DES 2023 és la setena edició d’aquest gran esdeveniment sobre transformació digital que va convertir durant aquests dies a Màlaga en la capital mundial de la innovació. Entre els ponents d’aquesta edició es trobaven rellevants figures com Nina Schick, experta en IA Generativa i assessora del president dels Estats Units, Joe Biden; Vala Afshar, conegut defensor de la IA com a clau del progrés; Ben Hammersley, editor de la revista tecnològica Wired UK i creador del terme podcast; Roberto Gravili, excoronel de l’OTAN i doctor en Drets Humans, Demografia i Justícia Internacional; Petro Olenych, Chief Digital Tansformation Officer de l’Ajuntament de Kíev; o Jerome Glenn, CEO del think tank The Millennium Project, entre molts altres.