background

1 de abril de 2023

Benvingut a 7Play!

background

Volem ser el teu operador de telecomunicacions!

Si estàs buscant una companyia pròxima, accessible i amb bones tarifes, has arribat al lloc perfecte 😊

Som una marca nova, amb ganes de créixer i fer molt bé les coses, gràcies a un equip compromès, il·lusionat i amb llarga experiència en el sector.

Hem nascut per a donar resposta a les necessitats dels usuaris i convertir-nos en un referent del mercat, oferint internet, telefonia mòbil i fixa, televisió i altres serveis de valor afegit que aviat anirem llançant.

El nostre model de negoci es basa en la prestació de serveis en tot el territori nacional a través del desenvolupament d’infraestructures pròpies, acords amb xarxes de tercers, la creació d’una oferta de productes variada i competitiva, i la integració d’operadores locals que se sumen a 7Play per a continuar creixent.

Fins al moment, 16 operadors situats en diferents zones geogràfiques com Galícia, Catalunya, Aragó, Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana o Andalusia han volgut sumar-se a la família 7Play, on estem incorporant en la nostra manera de ser la proximitat i el tracte personalitzat tan característic de l’àmbit local.

Som una companyia amb una cultura genuïna, inclusiva, respectuosa amb el medi ambient i que aposta per la diversitat. Impulsats per aquests valors volem contribuir al creixement del negoci, les persones i la societat connectant a les persones i dotant als pobles d’Espanya dels recursos de connectivitat necessaris perquè tots, independentment de la seva ubicació, puguin gaudir dels avantatges i oportunitats que ofereix la digitalització.

A quines esperes per a donar el canvi?

#Soy7Play #Actitud7Play