background

1 de agosto de 2023

Premiem la #Actitud7Play!

background

Acaba l’estiu, però 7Play continua donant sorpreses i bones notícies als seus clients: acaba de lliurar un premi consistent en un viatge a Nova York per a dues persones amb vols, hotels i desdejunis inclosos.

Per a poder guanyar tan sols calia participar en el concurs de fotografia que 7Play va organitzar al juliol i agost en xarxes socials, i en el qual es valorava la creativitat i l’actitud. La mecànica era molt senzilla: pujar una foto amb la millor “actitud 7Play” a Instagram amb l’etiqueta #soy7play.

I si et preguntes què és l’actitud 7Play, la resposta és fàcil… És una manera d’entendre la vida creient en els impossibles, perseguint les il·lusions, gaudint però, sobretot, sent un mateix.

Fàcil, a què sí?

La guanyadora va ser Lucía Oltra, amb aquesta súper fotografia que el jurat va trobar que combinava la nostra manera de veure les coses de manera diferent amb una estètica i bellesa molt cuidada. T’agrada?

Segueix-nos en les nostres xarxes socials per a poder estar al corrent de totes les nostres novetats i pròxims concursos com aquest!